Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 210 /pers, cazare 4 nopti, mic dejun, Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Arabian Park 3*
de la 400
/pers/7 nopti/ MD.
 Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 150
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel El Medano 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Beverly Park 3*+, Playa del Ingles

de la  / 500 pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Budapesta
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 470 €/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Sharm Resort 4*
de la 365
/7 nopti/ AL.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Madeira- Bucuresti/Munchen, Viena/Budapesta
Four Views Oasis 4*, Canico de Baixo
de la 545
/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2018
» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 700 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*+ cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse
Hotel 4*, cazare 7 nopti/AL.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 780 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» THAILANDA


Tarif: de la 865 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1090 euro/pers
Hotel 4*, cazare 7 nopti/mic dejun.
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu autocarul

 / 

Italia

 / 

Circuit Roma de Pasti
CIRCUIT   ROMA SI TOSCANA 

PASTE 2017

 

Ljubljana-Trieste-Florenta-Pisa-San Gimignano-Cinqueterre-Roma-Assisi-Padova

 

Plecare: 10.04.2017 (7 nopti/8zile) 

 Ziua 1. Plecare din Cluj la orele 02:00 din Oradea la orele 05:00 pe ruta Cluj-Oradea-Padova ~ 1100 km.  Popas in Ljubljana, capitala Sloveniei – Podul cu Dragoni, Podul Triplu, Catedrala si Primaria – plimbare ghidata si timp liber. Ne continuam drumul spre Italia, sosire la Trieste,  tur panoramic – portul industrial si cel de yachturi, Piazza del Unita, Canal Grande, etc. Cazare zona Padova.
Ziua 2. Pornire spre faimoasa capitala a Toscanei, Florenta, vizitam Piazza dei Lanzi cu Palazzo Vechhio, Galeriile Uffizi (vizita e posibila doar cu rezervare, plata la inscriere), Biserica Santa Croce si Catedrala Santa Maria dei Fiori, cu Baptisteriul si Clopotnita lui Giotto. Cazare zona Pisa / Montecatini Terme, 2 nopti. (Padova-Florenta-Pisa~300 km)
Ziua 3. Zi libera in statiune sau *optional pornim cu trenul spre faimosul tinut Cinque Terre, adica cinci localitati vechi, neschimbate de timp si de viata moderna. Cea mai importanta localitate este Monterosso si cea mai frumoasa Vernazza... plimbare si timp liber in localitati; vom vizita 3 dintre ele si in caz de vreme buna, putem face o mica croaziera sa le vedem si pe celelalte.
Ziua 4. Incepem ziua, vizitand Pisa, Campo dei Miracoli cu Catedrala, Baptisteriul si Turnul Inclinat, admirabila greseala arhitecturala medievala. Ne continuam drumul spre San Gimignano, adorabilul orasel medieval, numit si Manhattanul Evului Mediu pentru turnurile sale inegale. Toscana este vestita si pentru faimoasele vinuri ale sale, din care putem degusta din belsug la San Gimignano. Cazare zona Roma, 3 nopti. (Pisa-San Gimignano-Roma~350 km)
Ziua 5. Incepem vizita Romei, Orasul Etern: Catedrala Sf Petru, Muzeele Vaticanului cu Capela Sixtina (vizita e posibila doar cu rezervare, plata la inscriere), Castel San Angelo (exterior). Urmeaza Piata Navona, Panteonul, Fontana di Trevi si Piazza di Spagna cu Scarile Spaniole. (Atentie! Pentru o circulatie mai rapida folosim metroul si ne deplasam pe jos, deoarece obiectivele turistice au distante relativ mici intre ele).
Ziua 6. Continuam vizita Orasului Etern cu Bisericile San Pietro in Vincoli, Santa Maria Maggiore, Colosseum si Forul Roman, Forurile Imperiale. Timp liber. Cazare. Seara, optional, participare la Slujba de Inviere in Piata Sf. Petru.
Ziua 7. Pornire din Roma, vizitam Assisi, orasul Sfantului Francisc – Bazilica cu frescele lui Giotto, timp liber in orasul medieval, unde pare ca timpul s-a oprit; timp liber. Cazare zona Padova. (Assisi-Padova~360 km).
Ziua 8. Dupa mic dejun, vizitam Padova, Biserica Santa Giustina cu moastele Sf. Luca si Basilica Sf Anton, cu moastele tamaduitoare ale sfantului si cu operele de arta ale lui Donatello, Tiziano Aspetti, etc., Piata Prato della Vale, una dintre cele mai mari piete publice din Europa. Pornim spre casa cu popasuri tehnice pe drum (Padova-Cluj~1100 km). Sosire in tara seara tarziu/noaptea.


Tarif: 359 euro/ pers/ cazare in camera dubla/

Tarif Early booking,valabil pana la 30.12.2016


Supliment camera single 120 euro

Reducere al treilea adult in camera: 20 euro;
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 40 euro


Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti  Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.


Tariful include:

- 7 nopti cazare la hoteluri 3-4*, cu mic dejun, 3 nopti zona Roma, 2 nopti zona Montecatini Terme /  Pisa, 2 nopti zona Padova;
- ghid însotitor din partea agentiei;
- transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxele de parcare si de autostrada

 

Tariful nu include:

- intrarile la obiectivele turistice: Florenta: Galeriile Uffizi: ~24 euro (cu taxe de rezervare, numar de locuri limitate, se achita la inscriere! Atentie, nu se gasesc bilete disponibile cu 2-3 saptamani inainte de vizite), Basilica Santa Croce: 6 euro; Roma: Vizita ghidata la Muzeele Vaticanului si la Basilica Sf. Petru: 32 euro (include bilet de intrare, ghid local, statie audio prin casti, taxa de rezervare a Vaticanului petru intrari programate – se achita la inscriere!), bilete de transport în comun în Roma~4 euro x 2 zile, Precizare: taxele de intrare sunt orientative, ele se pot modifica in cursul anului; unele obiective pot sa isi modifice orarul de functionare sau sa inchida in perioada sarbatorilor fara a anunta in prealabil.

- * Excursia optionala la Cinqueterre, se realizeaza cu autocarul si trenul+ghid local: tarif: 35 euro.

- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar;

- taxele de intrare in orasele din Italia pentru autocar (pentru a evita aceste taxe si pentru o circulatie mai rapida si mai eficienta, la Roma, folosim metroul, obiectivele se afla la distante relativ mici intre ele, astfel vizita Romei se realizeaza pietonal). Assisi~3 euro/persoana; Florenta~15euro/persoana sau deplasare cu autobuze locale (3-4 euro), Pisa~4 euro/persoana, San Gimignano~4 euro/persoana

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxele de statiune – acolo unde se percep ; zona Pisa : 2 euro, zona Roma, 2 euro/zi/persoana, platibili la fata locului (taxele pot fi modificate sau introduse in localitati in cursul anului de catre autoritatile locale)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii) Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin)


 

Nota: Tarife valabile in limita locurilor disponibile!


Pentru rezervari sau informatii ne puteti contacta la adresa de mail: info@selectravel.ro


 

 Daca nu ati primit raspuns la solicitarea dvs. pana la sfarsitul zilei, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0730 079 993 sau 0728 096 135 pentru a verifica daca am primit emailul dvs. intrucat unele dintre acestea se pot pierde. Multumim._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL