Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 220 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun, Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Arabian Park 3*
de la 440
/pers/7 nopti/ MD.
 Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 110
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel El Medano 3*

de la 605 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Beverly Park 3*+, Playa del Ingles

de la  425 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Budapesta
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 415 €/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Sharm Resort 4*
de la 320
/7 nopti/ AL.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Madeira- Bucuresti/Munchen, Viena/Budapesta
Hotel Orca Praia 3*, Funchal
de la 535
/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 745 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*+ cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 915 euro/pers/taxe incluse
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/AL.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 825 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» THAILANDA


Tarif: de la 760 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1405 euro/pers
Hotel 4*, cazare 7 nopti/mic dejun.
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


                            

                                     Calatorie in Dubai  

                          

 

EARLY BOOKING VALABIL PANA LA DATA DE  20 decembrie  2017

Tarif: 745 euro/persoana

                                                                                                                                                           

 

 

ZIUA1. CLUJ-NAPOCA – DUBAI

Intalnire cu isotitorul de grup in AeroportulInternational din Cluj Napoca la ora 11:00 si pregatire pentru formalitatilede imbarcare. La ora 14:05 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Dubai (Aeroport Dubai World Central) cuaterizare la ora 20:10. Dupa formalitatile de la aeroport,  transfer cu microbuz la Hotel Rove City Centre 3* pentru cazare.

 

ZIUA 2.  BOOMING DUBAI

Mic dejun. Dimineata program liber pentru plaja sishopping iar dupa masa, participare la o excursie frumoasa si captivanta: Booming Dubai. Incepem turul cu ovizita la piata Madinat Jumeirah,urmeaza oprire la Burj Al Arab, apoiplecam spre Palm Jumeirah, o insulain forma de palmier unde vom vizita Hotelul Atlantis 5*. Urmatoarea oprire vafi la Dubai Marina, cel mai mareport de ambarcatiuni din lume, unde puteti face fotografii cu iahturi de lux sicladiri moderne cu o arhitectura unica. Turul continua cu Ski Dubai, prima partie de ski interioara din regiune care oferazapada proaspata pe tot parcusul anului. Seara se incheie cu o priveliste sprecea mai inalta cladire din lume BurjKhalifa, in fata careia putem admira fantanaarteziana, un spectacol de lumini si sunete, fiind una dintre cele maiperformante fantani muzicale din lume. Seara  intoarcere la hotel.

 

ZIUA 3 – 7 DUBAI

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, shopping (hotelul ofera transfer gratuit la DubaiMall și Plaja Jumeirah Kite) si optional posilibitatea de a participa lacateva excursii, cum ar fi: Safari(un popas in mijlocul desertului si participarea la un spectacol de lumina siculoare), Abu Dhabi (se viziteazacapitala si orasul cel mai bogat al Emiratelor Arabe Unite, precum si MoscheeaSheik Zayed, a treia ca marime din lume), AlAin Tour („Orasul Gradina”, fiind vestit pentru zonele verzi si oazeleluxuriante ), East Coast Tour (deplasare spre zona muntoasa, la granita cu Oman si vizita la un resort de 5*la Oceanul Indian), urcare in turnul BurjKhalifa – cea mai inalta cladire din lume, avand 160 de etaje.

 

ZIUA 8. DUBAI -  CLUJ-NAPOCA

Mic dejun. Timp liber pana la ora 15:00, apoi ne deplasamspre aeroport in vederea decolarii din Dubai la ora 20:45. Aterizare in Cluj-Napocala ora 01:25.

 

Tarif: 795 euro/persoana

Tarif early booking: 745 euro/persoana incamera dubla

\

Suplimentcamera single: + 240 euro

Tarifcopil 6 -15 ani: 450 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

 

Tariful include :

-         bilet de avion Cluj-Napoca - Dubai- Cluj-Napoca, bagaj de mana  (55 x 40 x23)

-         taxe aeroport

-         transfer aeroport – hotel -aeroport

-         7 nopti cazare la hotel Rove CityCentre 3*cu mic dejun

-         excursia Booming Dubai

-         asistenta din partea agentiei petoata perioada excursiei

 

 

Tariful nu  include :

-         alte bagaje la cerere (tarifelesunt valabile doar daca se achita in agentie): bagaj de cala de 20 kg (95euro/bagaj), compania aeriana poate majora taxa de bagaj

-         excursiile optionale

-         asigurarea storno si asiguraremedicala: ~ 55 lei/persoana

-         taxa turística: 10AED/camera/noapte ( se achita la hotel )

 

Cazare:Hotel Rove City Centre 3* (Hotel nou, dat in folosinta indecembrie 2016, situat in imediata apropiere de Dubai Deira Mall, aproape demetrou. Hotelul ofera multe facilitati: camere spatioase dótate cu AC reglabil,WI-FI gratuit, magazin alimentar, piscina in aer liber, sala de gimnastica,restaurant cu preparate din bucataria araba, occidentala si indiana, transfergratuit la Dubai Mall și Plaja Jumeirah Kite).

 

 

Compania aeriana: Wizz Air

Orar de  zbor: Cluj-Napoca 14:05 - Dubai 20:10; Dubai 20:45 -Cluj-Napoca 01:25

 

 

Prezentul document constituie anexa la contractul deprestari servicii.

Se vaachita pretul stipulat  in conditiile sila termenele stabilite in contractul cu clientul (avans 50% la inscriere sidiferenta cu 30 de zile inainte de plecare). Dupa inscriere, beneficiarultrebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferitmodificari. Turistii au obligatia de a achitataxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, incazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, ataxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, adiferentei de schimb valutar.

In cazul în care turistulrenunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectulprezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizări după cum urmeaza:

a) 50 % din pretul pachetului de servicii, dacărenuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de dataplecarii;

b) 75 % din pretul pachetului de servicii, dacarenuntarea se face in intervalul 21-30 de zile inainte de data plecarii;

c) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacarenuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile inainte de plecare,pentru neprezentarea la program sau in cazul refuzului autoritatilor de a intrain strainatate.

Agentiaisi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea intotalitate a serviciilor. In anumite situatii speciale, determinate de factoriindependenti de vointa noastra si in anumite conditii de forta majora, cazarease efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat inprogram inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara inbaza contractelor externe incheiate.

Situatiide forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomenenaturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri saucompensatii; 

Companiaaviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programulturistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu esteraspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisain programul excursiei. Orice problema privind operarea zborului si actiunileadiacente acestuia  intra sub competentatransportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager sicompania aviatica.

In cazuldeteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zboruluiefectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singuraraspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor. Distributia camerelor la hotelse face in momentul cazarii de catre receptioner. Orice problema legata deamplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie,asistat de reprezentantul agentiei locale.

Categoríahotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala deturism din fiecare tara, conform standardelor proprii. Hotelurile din programse nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretulexcursiilor optionale depinde de numarul de participanti iar zilele dedesfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toateaceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale.Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct lapartenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau bunadesfasurare a acestora;

Agentiaorganizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizariinumarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu celputin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la unalt pret sau rambursarea sumelor achitate de turistul inscris.

ATENTIE!Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaportvalabil  min. 6 luni de la data sosiriiin tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat celturistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc)sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe careil detin.

Agentia nuraspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de aprimi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseascateritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel desituatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurilede a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informezeagentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romanieiprecum si asupra oricarei tangente pe care o are cu EAU.

Copiii sub18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte lavama acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut lanotariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintreparinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti,obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazieruljudiciar.

TURIST: Amluat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate mai sus si cu programulturistic:

_________________

 

 

 

 

 _________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL