Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 515
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  580 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 565/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 395
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 680 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 785 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Olanda

 / 

Circuit OlandaCircuit Olanda

Amsterdam - Vollendam - Digul de nord (Afsluitdijk) - Rotterdam - Delft - Haga -Scheveningen

PERIOADA: 13.08.2019 (4 nopti cazare)

Ziua 1. Decolare din aeroportul din Cluj-Napoca la orele 14:25, aterizare in aeroportul din Eindhoven la orele 15:55. Pornire spre Amsterdam. Vizitam Amsterdam: plimbare de seara si timp liber in Cartierul Rosu. Cazare la un hotel 3* in zona Amsterdam/Rotterdam, 3 nopti la acelasi hotel. (Eindhoven-Amsterdam~150 km)

Ziua 2. Vizitam Amsterdam, incepem cu o vizita la slefuitorii de diamante Coster Diamonds, apoi continuam cu o vizita la Rijksmuseum (20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!), care gazduieste cea mai mare colectie de pictura flamanda, urmeaza o croaziera pe canalele orasului, apoi plimbare spre Piata de Flori, vara, locul perfect pentru a ne aproviziona cu bulbi de lalele. Timp liber in Amsterdam; cazare.

Ziua 3. Incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama rotitoare a portului si a orasului. Orpire in Delft, centrul ceramicii olandeze si orasul natal al lui Johannes Vermeer. Vizita la Haga, oprire pentru poze la Palatul Pacii in cadrul careia functioneaza Curtea Suprema de la Haga. Intram in centru, timp liber sau vizita sala medievala a cavalerilor, faimosul Riederzaal, (10 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!) unde se afla tronul ceremonial al suveranului Tarilor de Jos. Iesim la Marea Nordului, la Scheveningen, cartierul maritim si statiunea Hagai. Timp liber pe faleza pentru masa, baie sau cumparaturi. Cazare.

Ziua 4. Zi libera in Amsterdam, sau *excursie optionala la Vollendam, mica localitate, fost sat pescaresc traditional, unde vizitam o ferma de cascaval si asistam la procesul fabricarii sabotilor de lemn. Timp liber in portul satului pescaresc. Ne continuam drumul spre nord pentru a admira enormul baraj de cca 30 km, Afsluitdijk, cu ajutorul caruia, Olanda a stavilit apele Marii Nordului. Cazare zona Koln (Germania).

Ziua 5. Transfer la aeroportul din Koln, decolare la orele 09:20, aterizare la Cluj-Napoca la orele 12:30

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.19 (avans 50%)

13.08.2019

629 euro

599 euro

569 euro

Tarif Client Fidel

619 euro

589 euro

559 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 85 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 35 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeropor

- un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair!

- 3 nopti cazare zona Amsterdam-Rotterdam, 1 noapte zona Koln, la hotel de 3* cu mic dejun bufet (Atentie! Hotelul de la Koln, nu are camere triple)

- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 20 euro; bagaj de cala de 20 kg: 70 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).

- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum - 20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere! Turnul Euromast: 10 euro, taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Sala Cavalerilor din Haga, Riedersaal: 10 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere! (vizita e posibila in functie de evenimentele ceremoniale), Catedrala din Delft ~3 euro

- *excursia optionala la Vollendam si Afsluitdijk: 25 euro. Pretul include transport autocar, vizita la o ferma de producere a cascavalului si a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber, deplasare spre digul de nord, Afsluitdijk (minim 25 persoane)

- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

- castile pentru audioghid; bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii) Locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

 

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL