Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 515
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  580 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 565/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 395
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 680 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 785 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Anglia

 / 

Circuit Anglia - Scotia - IrlandaCircuit Anglia - Scotia - Irlanda


Rotterdam - Capela Rosslyn  -Edinburgh - Inverness - Loch Ness - Fort Augustus - Glen Coe - Gretna Green - Tinutul Lacurilor - Belfast - Castelul Dunluce - Giants' Causeway - Carrick-a-Rede - Dublin - Liverpool  - Londra - Greenwich - Windsor - Oxford - Stratford - Canterbury - Bruxelles


PERIOADA: 13.08.2019 (11 nopti cazare)Ziua 1.Decolare din aeroportul din Cluj-Napoca la orele 14:25, aterizare in aeroportuldin Eindhovenla orele 15:55. Pornire spre Rotterdam(Eindhoven-Rotterdam~100 km). Sosire in Rotterdam, al carui port este cel maimare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, apoitraversam Portul din Rotterdam, in toata lungimea lui de 30 km pentru a neimbarca pe feribot – trecere in Marea Britanie, Scotia. Cazare pe feribot incabine de 4 persoane.

Ziua 2.Dimineata debarcare in Kingston upon Hull, in Anglia.Ne indreptam spre nord, popas foto la granita cu Scotia; prima noastra vizitain Scotia, va fi la Roslin pentru a admira Capela Rosslyn, capodoperaarhitecturii gotice scotiene, fondata de cavalerii normanzi din familia Saint-Claire-sur-Epte,capela care are foarte multe simboluri francmansonice si care, in deceniiletrecute a fost subiectul speculatiilor care au culminat cu filmul Codul DaVinci este doar mica parte (absida) al unui plan mai grandios, finalmentenerealizat. Cazare zona Edinburgh/Glasgow, 3 nopti la acelasi hotel.(Hull-Edinburgh~440km).

Ziua 3.Vizitam capitala Scotiei, Edinburgh, orasul vechi medieval, catedrala St.Giles, Princes Street, Castelul Holy Rood si Parlamentul Scotiei. Timp liber.Cazare.

Ziua 4.Timp liber sau Excursie toata ziua in Tinutul Inalt al Scotiei. Incepemactivitatea noastra la Inverness, la o distilerie de Scotch Whiskey, apoi neindreptam spre Loch Ness, in cautarea monstrului. Poposim in Fort Augustus,orasel cu un sistem complex de ecluze. Intoarcere la cazare pe un traseudeosebit de pitoresc, prin valea Glen Coe. Cazare la acelasi hotel. (~565 km)

Ziua 5. Neindreptam spre sud. Oprire la Gretna Green, la atelierul de fierarie, devenitcelebru in lume pentru mariajurile ceremoniate de fierarul satului. Popas inpitorescul District al Lacurilor, pe malul Lacului Ullswater, loc de inspiratiepentru poetii romantici. Trecere in Irlanda cu feribotul. Cazare 2 nopti la Belfast.

Ziua 6.Vizitam Belfast, capitala Irlandei de Nord vizita cca 3 ore (cu ghid local). Incadrul acestei vizite, vom fi socati de zidurile care separa si astazicartierele regalistilor si cartierele separatistilor, desi din anii '90,locuitorii din Belfastse bucura de pace, dar inca prefera prezenta zidurilor. Ne indreptam spre nordpentru opriri panoramice, vizitam Carrick-a-Rede, trecem pe o mica insulitapeste podul de franghie, apoi Giant's Causeway, formatiuni vulcanice de bazaltde o simetrie uimitoare, apoi urmeaza ruinele Castelului Dunluce, (din autocar)din sec 13, situat pe o stanca bazaltica deasupra marii. Cazare la Belfast.

Ziua 7. Neindreptam spre Irlanda, (Belfast-Dublin~160 km) vizita Dublin, unde, in cadrulunei vizite de orientare, vom vizita Colegiul Sf. Treimi, statuia lui MollyMalone, timp liber in zona pub-urilor, apoi vizita la muzeul de bere Guiness.Traversare spre Anglia cu feribotul. Vizita deorientare in Liverpool, portul si docurile vechi, azi un district modern.Cazare zona Liverpool/Chester.

Ziua 8. Nedeplasam spre sud – oprire la Stratford-uponAvon, orasul natal al lui William Shakespeare – vizita casa natala si mormantuldramaturgului la Trinity Church. Urmeaza Oxford,oras universitar de renume, plimbare printre colegii – vizita la Christ ChurchCollege, cel mai renumit colegiu din Oxfordsi la catedrala. Cazare zona Londra, 3 nopti la acelasi hotel.(Chester-Londra~350 km)

Ziua 9.Vizita Londra, program ghidat, cca 4 ore, cu autocarul partial pietonal, faraintrari (exterior) – se viziteaza zona Kensington cu Memorialul Albert, Muzeulde Istorie Naturala, Harrod's, Catedrala St. Paul’s, The City, AbatiaWestminster, Parlamentul cu Big Ben, Tower, Tower Bridge, Palatul Buckingham,St. James Park, Piccadilly Circus, Piata Trafalgar. Dupa amiaza timp liberpentru vizite, London Eye, Galeria Nationala, etc. Cazare.

Ziua 10. Zilibera in Londra sau *optional vizitam Windsor,rezidenta familiei regale, Palatul si Catedrala St. George, schimbul de garda(depinde de organizatori – programul se va ajusta astfel incat grupul sa vadaschimbul de garda sau la Buckingham sau la Windsor, astfel ziua 9 si 10 se pot inversa).Urmeaza vizita la Greenwich – Meridianul 0 si Observatorul Regal, MuzeulMarinei cu Colegiul Naval. Cazare.

Ziua 11.Parasim Londra, poposim in minunatul orasel, Canterbury, sediul arhiepiscopuluiBisericii Anglicane, vizitam catedrala, locul unde a fost asasinatarhiepiscopul Thomas Beckett. Ne imbarcam pe feribot pe ruta Dover-Calais.Sosire pe continent, ne indreptam spre Bruxelles, tur panoramic al orasului:Palatul Regal, Palatul Justitiei, Cartierul European, pietonal vizitam orasulvechi cu Grtote Markt si Maneken Pis, simbolul orasului. Cazare zona Bruxelles.

Ziua 12.Dupa mic dejun timpuriu, transfer la aeroportul Frankfurt-Hahn (~280 km).Decolare la orele 14:55, aterizare la aeroportul din Cluj la orele 17:55.Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.19 (avans 50%)

13.08.2019

1159 euro

1129 euro

1099

Tarif Client Fidel

1149 euro

1119 euro

1089

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 50 euro

Supliment camera single: 300 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 70 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului de mai sus, taxele de aeroport si transfer aeroport,

- un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair!

- 10 nopti cazare la hoteluri de 3*(de tip Ibis/Days Inn, Travel Lodge sau similar) cu mic dejun; 1 noapte cazare pe feribot pe ruta Rotterdam-Hull in cabine de 4 persoane din care 2 paturi sunt supraetajate (optional cabine de 2 persoane cu suprataxa, vezi la Tariful nu include) Atentie! Micul dejun pe feribot nu este inclus in tarif, dar turistii au posibilitatea de a lua micul dejun la bord contra cost, la fel si cina.

- transport autocar 3*, taxe parcari si autostrazi, taxa tranzit Germania pentru autocar.

- ghid de turism din partea agentiei

 

Tariful nu include:

  1. - bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 20 euro; bagaj de cala de 20 kg: 70 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).

- taxa feribot Dover-Calais si de trecere tur si retur in Irlanda – 130 euro/persoana – obligatorie, platibila la inscriere

- optional supliment cabina de 2 persoane pe feribotul Rotterdam-Hull, 40 euro/persoana, platibili la inscriere; nu putem asigura ulterior; cabinele cu suprataxa se confirma doar in caz de disponibilitate. Pentru alte tipuri de cabina, informatii la agentie

- taxele de intrare la obiectivele turistice: Rotterdam-Turnul Euromast: 10 euro, Capela Rosslyn: 9GBP, Castelul din Edinburgh: 17 GBP, Gretna Green, vizita atelierul de fierarie cu degustare de whiskey: 5,50 GBP, Belfast: ghid local: 5 GBP, Carrick-a-Rede: 7 GBP, Giant's Causeway: 10,50 GBP, Dublin: Fabrica de bere Guiness: 20 euro, Stratford: Casa Shakespeare+mormantul lui in Biserica Sfintei Treimi: 17 GBP, Christ Church College la Oxford: 9 GBP, Catedrala din Canterbury: 10 GBP. Aceste taxe sunt valabile la redactarea programului, ele pot suferi modificari in cursul anului.

- Excursii optionale: 1. Windsor-Greenwich: 30 euro + taxa de intrare la Castelul Windsor: 20,50 GBP, Greenwich-intrare libera la Muzeul Marinei+Casa Regnei; 2. Loch Ness-Inverness-Fort Augustus-Glen Coe: 40 euro; ambele minim 30 persoane

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- casti pentru audioghiduri, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii).

Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL