| Oferte Last minute |
| Sugestii de vacanta |
| Last Minute |
| Oferte Sejururi Exotice 2023-2024 |
| » THAILANDA
|
Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse
Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania
Tarif cu toate taxele incluse!
|
» REPUBLICA DOMINICANA
|
Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive. Tarif cu toate taxele incluse! |
» Ins. Capului Verde
Tarif: de la 880 euro/pers/taxe incluse Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD. Tarif cu toate taxele incluse!
» Sri Lanka
|
Tarif: de la 885 euro/pers taxe incluse Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune. Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta Tarif cu toate taxele incluse! |
» Maldive
| Tarif: de la 1195 euro/pers Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta Tarif cu toate taxele incluse! |
» Abu Dhabi
Tarif: de la 530 euro/pers/taxe incluse
Hotel 3*, cazare 7 nopti/ mic dejun Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania
Tarif cu toate taxele incluse!
|
|
Cipru - statiunea Paphos Avion direct din Cluj,Bucuresti sau Budapesta
Paphos este unul dintre centrele turistice cele mai importante ale Ciprului. Paphosul s-a dezvoltat mai ales dupa 1974 atat ca statiune turistica, precum si ca centru unde se desfasoara lucrari de valorifcare a unui trecut istoric de peste trei milenii. In nordul orasului, urmand drumul de langa coasta, se poate vizita localitatile Pergeia, Agios Georgios, Golful Coralilor si Capul Drepanon cu plajele lor frumoase. La numai 7 km departare se afla plaja Larei, o rezervatie naturala pentyru testoase din speciile Caretta Caretta si Chelonia Mydas, ambele pe cale de disparitie. Oferte Early Booking Vara 2025 Cipru plecari din Cluj,Bucuresti, Budapesta Zile de operare zboruri: Cluj- luni, vineri
Bucuresti - marti, joi, sambata
Hotel Asimina Suites 5*, Paphos | | | | Transport: avion din Bucuresti,Budapesta sau Cluj-Napoca(la cerere) Perioada: aprilie-octombrie DETALII | | | | | |
Hotel Athena Beach 4*, Paphos | | | | Transport: avion din Bucuresti,Budapesta sau Cluj-Napoca(la cerere) Perioada: aprilie-octombrie DETALII | | | | | |
Hotel Kefalos Beach Holiday Village 4*, Paphos | | | | Transport: avion din Bucuresti,Budapesta sau Cluj-Napoca(la cerere) Perioada: aprilie-octombrie
DETALII | | | | | |
Hotel Venus Beach 4*, Paphos | | | | Transport: avion din Bucuresti,Budapesta sau Cluj-Napoca(la cerere) Perioada: aprilie-octombrie
DETALII | | | | | |
Hotel Akti Beach Village Resort 3*, Paphos | | | | Transport: avion din Bucuresti,Budapesta sau Cluj-Napoca(la cerere) Perioada: aprilie-octombrie
DETALII | | | | | |
Info utile Clima - Cipru are o clima tipic mediteraneana cu veri fierbinti si aproape lipsite de ploaie si ierni blande. Restul anului, vremea poate fi schimbatoare, dar, cu temperaturi mai scazute, este mult mai placuta. In general pe coasta, temperaturile inalte sunt temperate de briza marii, iar in munti serile sunt o adevarata desfatare. Indiferent de sezon, Cipru se bucura de soare. Moneda De la 01 ian.2008 moneda in circulatie este euro. Imbracaminte Pentru vara, este recomandata imbracamintea usoara de bumbac, cu accesorii putin mai calduroase in timpul lunilor de iarna, in special pentru serile racoroase. Esentiala este incaltamintea practica. In general, imbracamintea trebuie sa fie lejera, adecvata timpului de plaja. Bucataria Cipru ofera nenumarate produse proaspete si preparate din carne. Turistii ar trebui sa profite din plin si de fructele care se gasesc in cantitati impresionante. In Cipru se evidentiaza bucataria greceasca . Specific Ciprului sunt musaca (tocatura de carne, coapta cu legume si servita cu sos de oua, faina si lapte), souvlaki (carne de vita coapta cu ceapa verde), salata greceasca. Odata ajunsi in Cipru, trebuie neaparat sa incercati meze ( mezedhes ), meniu alcatuit dintr-o serie de platouri cu diverse feluri de mancare, bazate pe produse din carne sau peste, sau diverse specialitati locale.Kebabul ( souvlaki )apare in toate meniurile, carnea de miel fiind un preparat comun, fie sub forma cotletelor sau a traditionalului kleftiko ( bucati mari de carne coapte la foc moderat in cuptor ).Cipriotii apreciaza foarte mult carnea afumata, in special carnatii traditionali loukanika.Pestele, desi scump, este foarte cautat-pestele sabie, rosioara, pestii mici si bibanul de mare.Branza halloumi facuta din lapte de capra,este principalul produs lactat specific insule;de obicei se serveste la gratar..Deserturile traditionale grecesti ca baklava si cadefi pot fi prea dulci pentru anumite gusturi, dar gama variata de prajituri pe baza de cremsnit este la indemana tuturor. Bauturile locale sunt berea Keos, vinul Commandaria (dulce), si o varietate de tuica din struguri, Zivania.
|