Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacanta 2024Last Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 770
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 650 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  680 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 665/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 485
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2023-2024
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 880 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 885 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

» Abu Dhabi


Tarif: de la 530 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!
Maroc-Circuit 5*
 Ziua 1. Bucuresti - Marrakech

Calatoria noastra incepe pe Aeroportul Henri Coanda, unde,dupa formalitatile vamale, ne imbarcam pentru zborul catre Marrakech. Dupaaterizare, ne imbarcam in autocar/minibus de transfer si ne indreptam spre sprehotelul nostru din Marrakech.
Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar)
Mese incluse: Cina.

 Ziua 2. Marrakech

Dupa micul dejun, avem zi libera pentru a ne relaxa sauputem alege sa descoperim Marrakech intr-o excursie optionala ce ne va purta inistoria acestui magic oras , numit si „Perla Muntilor Atlas“.
Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar)
Mese incluse: mic dejun si cina.
Optional: Marrakech Tur Istoric - Ne asteapta un taram fermecator, plin dearome orientale, culori exotice si muzica africana. Avem o zi intreaga ladispozitie, in care sa exploram Marrakech pe indelete, asa ca vom incepe cunecropola Saadina, Moscheea si Minaretul Koutoubia si Palatul Bahia cugradinile sale cu mozaicuri deosebite, in care culorile predominante suntalbastru si verde. Vizitam Dar si Said si Dar El Bacha iar apoi mergem in PiataJemaa el Fna, aflata in centrul vechi al orasului, un conglomerat de tarabecolorate cu produse de tot felul, camile, asini si acrobati. Vei intalni cobrece danseaza hipnotizate pe note muzicale si comercianti de superstitii, ce-tipot citi pe loc viitorul in palma.
Pret: 55 euro/ persoana (masa de pranz si intratie la obiectivele turisticementionate sunt incluse) 

 Ziua 3. Marrakech

Astazi va propunem sa inlocuitiziua libera cu o excursie optionla de jumatate de zi in Valea Ourika.
Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar)
Mese incluse: mic dejun si cina.
Optional: Valea Ourika - Suntem preluati de la Hotelul din Marrakech si pornimcatre Ourika traversand si explorand drumurile pitoresti in Muntii InaltuluiAtlas. Servim pranzul la un restaurant local si continuam plimbarea admirandpeisajul absolut incantator cu pajisti verzi si autentice, satele barbere,livezile pomicole si terase de legume si cascade uimitoare.
Pret: 45 euro/ persoana (masa de pranz si intratie la obiectivele turisticementionate sunt incluse)

 Ziua 4. Marrakech

Calatorul gurmand stie ca fiecare tara poate sa incapaintr-o farfurie. Vom afla ce gust are Marocul de indata ce savuram o portieelaborata de couscous cu sos picant de rosii, boabe de naut, legume proaspetetrase la tigaie, ceapa si cativa catei de usturoi caramelizate in unt,mirodenii din belsug si cubulete fierte de carne de miel care ti se topesc pelimba la fiecare imbucatura. O sa tii minte Marocul toata viata. Garantat!
Va invitam sa optati pentru excursie optionala catre Essaouira.
Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar)
Mese incluse: mic dejun si cina.
Optional: Essaouira - Mergeti la ESSAOUIRA, medina labirintica, plajanesfarsita, incercati delicioasele fructe de mare proaspat pescuite. Veti fifermecati de splendida medina (cartierul vechi) formata din poteci inguste, usialbastre si case varuite in alb care alterneaza cu ateliere de artizanat simici magazine. Din Skala du port va puteti bucura de o privelisteimpresionanta, nelimitata asupra orasului si a insulelor Purpuraires si vetigasi cu siguranta un suvenir intr-un souk enorm si colorat. 
Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intratie la obiectivele turisticementionate sunt incluse)

 Ziua 5. Casablanca

Entuziasmul si curiozitatea ne sunt starnite inca de laprima vedere, asa ca ne pregatim temeinic pentru momentul in care vom cutreierafaimosul oras Casablanca, cel mai mare oras al Marocului si unul dintre celemai importante orase din Africa, aflat pe tarmul Oceanului Atlantic. OrasulCasablanca a castigat popularitate in 1942 si datorita filmului omonim cuHumphrey Bogart si Ingrid Bergman. In cursul diminetii, dupa micul dejun, vomparasi Marrakech si ne indreptam catre Casablanca.
Timp liber - Daca filmul Casablanca iti starneste nostalgia primelor iubiri,faceti un popas la Rick’s Cafe din orasul Casablanca, o replica fidela abarului in care celebrele personaje jucate de Ingrid Bergman si Humphrey Bogardse reunesc in filmul omonim in 1942. De la mesele cu jocuri de noroc si pana lapianul ce se odihneste intr-un colt, lasa-te transpus in atmosfera unuia dintrecele mai faimoase filme de epoca.
Cazare 5* Casablanca: Palace D’Anfa Hotel (sau similar)
Mese incluse: mic dejun si cina

 Ziua 6. Casablanca

Incepeti ziua cu micul dejun iar apoi puteti opta pentu oexcursie optionala de o zi in Casablanca.
Optional: Casablanca Multiculturala - Cel mai mare oras din Maghreb, Casablancaeste inima afacerilor marocane. Bucurati-va de orasul nou vibrant dinCasablanca, vizitati vechea medina, relaxati-va la cluburile de pe plaja siluati masa la restaurantele cu fructe de mare de-a lungul Cornichei.Incepeti-va dimineata cu o vizita la Parc de La Ligue Arabe, o gradina imensacu alei marginite de palmieri inalti, ficus, arcade, pergole si paturi deflori. Pe marginea ei se afla Cathedrale du Sacré Coeur, un exemplu splendid dearhitectura hispano-moresca. Luati drumul catre vechea medina si treceti prinPlace Mohammed V si Place des Nations Uniones, punctele centrale ale VilleNovuelle. Vizitati celebrul turn cu ceas, cladirile Art Deco si blocul deapartamente Moretti cu unsprezece etaje de pe Bulevardul Mohmmed V. Vizitaticelebrele blocuri rezidentiale Glaoui, Bessonneau si Asayag. Plimbati-va pelabirintul strazilor inguste marginite de bijuterii si magazine artizanale.Vezi La Squala, zidul fortificat al orasului din secolul al XVIII-lea sivizitati altarul si mormantul din apropiere al lui Sidi Allal el-Kairouant,sfantul patron al Casablancei.
Dupa pranz vizitati Moscheea Hassan II proiectata de arhitectul francez MichelPinseau. Este situat pe un promontoriu cu vedere spre Atlantic, care poate fivazut printr-o podea de sticla gigantica, cu spatiu pentru 25.000 deinchinatori. Minaretul sau este cel mai inalt din lume, cu 210 de metri. Este ocapodopera arhitecturala enorma si a doua cladire religioasa ca marime dinlume. 
Apoi vizitati Piata Habous, un souk traditional marocan, pentru a explora primamana si a intra in legatura cu localnicii. Incheiati ziua cu o vizita lacooperativele din Casablanca. Cumparati si explorati mestesugurile locale,prelucrarea lemnului, prelucrarea pielii si covoare.
Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intratie la obiectivele turisticementionate sunt incluse)

 Ziua 7. Casablanca

Timp liber in Casablanca sau alegeti sa petreceti ziua in ElJajida.
Cazare 5* Casablanca: Palace D’Anfa Hotel (sau similar)
Mese incluse: mic dejun si cina
Optional: El Jajida - El Jadida, cunoscut in berbera drept Mazagan, este unvechi oras portughez situat pe coasta atlantica a Marocului, la 90 km deCasablanca. Cucerit in 1502 de portughezi si controlat pana in 1769, El Jadidaeste un oras fortificat renumit pentru cetate, metereze, bastioane, tancuri siportul sau. Laguna albastra Oualidia, un sanctuar salbatic, este inapropiere. 
In acest tur de o zi in El Jadida, veti vizita Cisterna manuelina a fortareteiEl Jadida, orasul portughez cu ziduri, Palatul Andalous, plaja Deauville silantul Haouzia. Structura uimitoare din lumea veche a Cisternei Manueline afost proiectata de Joao Castilho. Interiorul uimitor al cladirii, complet cuarcuri gigantice, coloane si stalpi. Cisterna manuelina a fost prezentata in„Othello” de Orson Welles.
Orasul Portughez cu ziduri, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este situatin centrul orasului El Jadida. Vizitati vechea medina, consulatul restaurat,biserica si Mausoleul evreiesc, Palais Andalous, un hotel apartinand orasuluiEl Jadida si o minune a arhitecturii traditionale marocane. Experimentatirafinamentul mestesugului marocan in usile sculptate, coloanele, lucrarile detigla zellij, tavanele de cedru pictate si mulurile din ipsos sculptate.
El Jadida are si multe plaje. Fa-ti timp pentru un pranz cu fructe de mare launa dintre numeroasele plaje din El Jadida si faceti o plimbare pe faleza siadmirati structurile si arhitectura renascentiste.
Explorati bisericile, sinagogile si moscheile locale( El Jadida gazduiestenumai minaretul pentagonal din lume)
Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intratie la obiectivele turisticementionate sunt incluse)

 Ziua 8. Casablanca - Marrakech - Zbor spre casa

Dupa micul dejun iar apoi check out pornim catre Marrakechsi avem transfer catre aeroport. Ne intoarcem spre casa, dar pastram cu noiamintirile acestei vacante si promitem sa pastram legatura pe viitor!


• Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.
• Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.
• Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se pot folosi si minibusuri.


 Tariful include:

 • Bilet de avion Bucuresti – Marrakech si retur
 • Transport cu autocar/minibus clasificat
 • 7 nopti cazare la hoteluri de 5*
 • 7 mic dejun
 • 7 cine
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Însoţitor din partea agenţiei pe traseu

 Tariful nu include:

 • Excursiile opţionale
 • Alte taxe şi cheltuieli personale
 • Alte mese decât cele menţionate în program
 • Băuturile la mese
 • Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (aprox. 5 euro/ pers./ zi) – se achita obligatoriu in destinatie
 • Asigurare (storno + medicala)


Galerie foto

Oferte speciale - Maroc

Maroc zbor din Bucuresti octombrie 2023-ianuarie 2024
Nota: RO - fara masa, BB- mic-dejun, HB- demipensiune, FB- pensiune completa, AL- all inclusiveTarif in euro/pers, 7 nopti, cu toate taxele incluse, incepand de la:         Lista completa hoteluri click aici

Denumire hotel Masa 14.10 21.10 28.10 04.11 11.11 18.11 25.11 02.12 09.12 16.12 06.01
Maroc-Circuit 5* HB 1095 1165 1345 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1095

Oferta speciala, valabila in limita locurilor disponibile!

        Conditii de rezervare si plata: avans 50% la rezervare, diferenta cu 30 de zile inainte de sejur.

 

Tariful include:

7 nopti cazare cu mese conform hotel

zbor direct dus-intors spre Marrakech

transfer aeroport-hotel-aeroport
bagaj de cala, bagaj de mana

+taxe aeroport

Alte servicii:

transport spre/dinspre aeroport Bucuresti

excursii optionale si intrarile la obiective;
cheltuieli personale, bacsisuri

asigurare medicala si storno

 

 

 

Pentru mai multe detalii sau rezervari nu ezitati sa ne contactati fie telefonic fie pe email la: info@selectravel.ro

 Daca nu ati primit raspuns la solicitarea dvs. pana la sfarsitul zilei, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0730 079 993 sau 0728 096 135 pentru a verifica daca am primit emailul dvs. intrucat unele dintre acestea se pot pierde. Multumim._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL