Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 515
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  580 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 565/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 395
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 680 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 785 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Franta

 / 

Circuit Paris


 


Circuit Paris-Normandia-Elvetia

Cascada Rinului-Berna-Geneva-Valea Loirei-Chartres-Caen-Bayeux-Arromanches-Mont St Michel-Honfleur-Giverny-Rouen-Paris-Versailles-Fontainbleau


PERIOADA: 26.07.2019 (9 nopti cazare)


Ziua 1. Decolare dinaeroportul din Cluj-Napocala orele 06:20, aterizare in aeroportul Memmingen la orele 07:15. Intalnire cughidul la aeroport in jurul orei 9:30. Ne indreptam spre Cascada Rinului la Schaffhausen,unde avem posibilitatea de a face o plimbare cu barca pana in apropiereacascadei. Urmeaza Berna, capitala Elvetiei; vizitam Parcul Ursilor, plimbareprin centrul vechi construit in curbura raului Aare, pana la cladireaParlamentului. Timp liber. Cazare zona Geneva. (Munchen-Geneva-~600 km)

Ziua 2. Incepem ziua cuvizita la Geneva, scurta oprire la Centrul ONU, oprire pe Malul Lacului Genevala Jetul de Apa, Parcul Englezesc, Insula Rousseau, Hotel Beau Rivage. Timpliber. Ne continuam drumul catre Franta. Cazare zona Orleans. (Geneva - Orleans~500km)

Ziua 3. Pornim spre ValeaLoirei si vizitam Chateau Chambord, (exterior) superbul castel de vanatoare allui Ludovic al XIV-lea, amplasat intr-un peisaj pitoresc, apoi oraselul Blois,cu castelul regal, de unde au pornit multe evenimente importante din istoriaFrantei. Ne indreptam spre Chartres. Incepem vizita cu Catedrala de la Chartres,care este loc de pelerinaj din Evul Mediu pana in zilele noastre; catedraladateaza din sec 12-13 si este renumita pentru vitraliile pastrate din sec 13;renumit este coloritul vitraliilor cu albastru de Chartres. Pornim spreNormandia. Cazare 2 nopti in zona Caen. (Orleans-Blois-Chambord-Chartres-Caen~400km)

Ziua 4. Vizita Caen, orasulfavorit al lui Wilhelm Cuceritorul, care este inmormantat in Abatia St.Etienne. Oprire la Bayeux, pentru a admira faimoasa Tapiterie de la Bayeux, dinsecolul 11, care ne spune povestea cuceririi Angliei de catre normanzi(mostenire UNESCO). Urmeaza Arromanches, locul Debarcarii in Normandia, evenimentulcare a decis soarta II Razboi Mondial – ramasitele portului provizoriuconstruit de Fortele Aliate si Muzeul Debarcarii. Timp liber la OceanulAtlantic. (Caen-Bayeu-Arromanches~40 km). Ne indreptam spre Abatia Mont SaintMichel, (Arromanches-Mt St Michel~170 km) construita pe o stanca inalta, loculunde fluxul si refluxul este cel mai spectaculos pe Coasta Vestica Europeana(fluxul apare de doua ori pe zi in functie de pozitia lunii). Vizitam abatia benedictina,apoi ne ramane timp liber pentru masa sau plimbari prin micuta localitatecladita la picioarele sale. Cazare la acelasi hotel la Caen.

Ziua 5. Ne indreptam spreoraselul Honfleur, la revarsarea Senei in Oceanul Atlantic, orasel frecventatde pictorii secolului 19 – plimbare prin portul vechi cu case colorate sioptional croaziera pe estuarul Senei spre Oceanul Atlantic. Urmeaza Rouen,capitala Normandiei de Nord; plimbare prin oraselul fermecator cu case de lemn,contrstuctii gotice seducatoare. Catedrala este cunoscuta din picturile luiClaude Monet, care a pictat-o de 30 de ori in diverse faze ale zilei. Timpliber. In drum spre Paris oprire la Giverny, unde vizitam casa si gradina luiClaude Monet, sursa de inspiratie pentru seria de picturi cu nuferi. Cazare laParis, 5 nopti la acelasi hotel.

Ziua 6. Vizita Paris, toataziua. Ne îndreptam spre Ile de la Cité, unde urmeaza un tur panoramic ghidat cuautocarul. Vizitam: Palatul Primariei, Opera, Sainte Madeleine, Place de laConcorde, Arcul de Triumf, Champs Elysee, Parlamentul, Parcul Tuileries,Palatul Louvre, Palatul Regal, Domul Invalizilor, Panteonul. Dupa masa vizitaCartierul Montmartre, Catedrala Sacre Coeur, Piata Pictorilor, Place Pigalle,timp liber. Seara, croaziera pe Sena.

Ziua 7. Continuam vizitaorasului Paris cu autocarul si pietonal: vizitam Catedrala Notre Damme, SainteChapelle, Palatul Justitiei, La Conciergerie, Pont Neuf, Cartierul Latin,Muzeul Evului Mediu, Sorbona. Timp liber in Paris pentru vizita la muzeul Louvre,urcare in Turnul Eifel.

Ziua 8. Timp liber in Parispentru vizita muzeelor d'Orsay, George Pompidou si alte muzee sau optionalvizita individuala la Disneyland.

Ziua 9. Timp liber in Paris,sau *optional, vizite la Palatul Versailles, resedinta monarhiei absolutiste siFontainbleau, centru al culturii, literaturii si politicii franceze.

Ziua 10. Mic dejun (lapachet). Transfer la aeroportul Beauvais (dimineata in zori). Decolare dinaeroportul din Beauvais la orele 09:10, aterizare in aeroportul Cluj-Napoca laorele 12:45.


Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.19 (avans 50%)

26.07.2019

929 euro

909 euro

889 euro

Tarif Client Fidel

919 euro

899 euro

879 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 40 euro

Supliment camera single: 220 euro


Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

- bilet de avion Cluj-Napoca-Memmingen si retur Paris Beauvais-Cluj cu compania Wizzair cf orarului de mai sus.

- taxele de aeroport si transfer aerport-hotel-aeroport cf orarului de zbor mentionat mai sus, un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair!

- transport cu autocar modern, climatizat 3* pe traseul vizitat, conform programului; taxele de parcare si autostrazi, taxe de intrari in orase

- 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*sau de tip Ibis/Campanile/Kyriad (atentie! al 3lea pat in camera poate fi supraetajat sau pat suplimentar)

- ghid de turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 20 euro; bagaj de cala de 20 kg: 70 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).

- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: in Paris sugeram abonamentul de muzee, Paris Museum Pass 4 zile: 62 euro, taxa Disneyland: 58 euro, bilet RER Paris-Disneyland: 8 euro/sens; croaziera pe Sena: 15 euro, urcare in Turnul Eiffel: 25 euro; Muzeul Debarcarii la Arromanches: 11 euro, Abatia Mont Saint Michel: 13 euro, Castelul Blois: 10 euro, Schaffhausen: 5 euro. Precizare: taxele de intrare sunt valabile la momentul redactarii programului si se pot modifica pe parcursul anului.

- excursia optioala Versailles si Fontainbleau: 25 euro (minim 25 persoane), cu ghid din partea agentiei pentru explicatii in exterior, intrare cu Paris Museum Pass

- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

- casca audioghid, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/ persoana care se acorda doar in caz de a utocar plin)

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.Daca nu ati primit raspuns la solicitarea dvs. pana la sfarsitul zilei, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0730 079 993 sau 0728 096 135 pentru a verifica daca am primit emailul dvs. intrucat unele dintre acestea se pot pierde. Multumim._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL