Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 515
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  580 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 565/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 395
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 680 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 785 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Israel

 / 

Circuit Cultural si Spiritual Israel - Octombrie 2019Israel-Circuit Cultural si Sipiritual


Un circuit divers, pentru AVANSATI! in care, pe langa locurile sfinte, vizitam situri arheologice, si puncte de interes geografic, si vom avea parte chiar si de relaxare!


PERIOADA: 15.10.2019 (7 nopti cazare)Ziua 1. Ierihon, Manastirea Sf. Gherasim, Locul de Botez

Decolare le orele 06:05 din Aeroportul din Cluj-Napoca, aterizare in Israel, la Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv la orele 09:05. Dupa formalitatile vamale, vom intra in zona strabatuta de paraul Chedron, care isi croieste drum prin pustia Iudeii si se varsa apoi in Marea Sarata sau Marea Moarta. Vizitam orasul Ierihon, unul dintre cele mai vechi orase de pe pamant, Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitiri (vedere de jos) si timp liber pentru cumparaturi. Oprire la Manastirea Sf. Gherasim, manastire ortodoxa in Pustiul Iudeii. Oprire si popas la Locul de Botez in Iordan, locul unde Iordanul este cel mai stramt, vadul de trecere pentru triburile Israelului, conduse de Iosua la cucerirea Pamantului Fagaduintei. Vom continua calatoria spre nord, spre Beith Shean (Scythopolis), oras situat la jonctiunea dintre Valea Iordanului si Valea lui Iezreel. Ajungem in zona Marii Galilea, zona primelor minuni ale lui Cristos. Cina si cazare 2 nopti in Tiberias/Nazareth.

Ziua 2. Muntele Fericirilor, Marea Galeleii, Tabgha, Capernaum, Muntele Tabor

Astazi vom urca pe Muntele Fericirilor – unde Isus a tinut renumita predica de pe munte, savurand o panorama de neuitat asupra Marii Galileii, de fapt un lac intern cu o suprafata de aproximativ 165 kmp situata la 212 m sub nivelul marii. Urmeaza o calatorie cu barca pe Marea Galileii. Apoi ne deplasam la Tabgha, unde a avut loc inmultirea miraculoasa a pestelui si a painii. Aici vom vizita biserica locala si situl care aminteste de acest fapt, cu mozaicurile bine cunoscute ale locului; ne deplasam la Capernaum, centrul lucrarilor mesianice din zona Galileii. Aici se afla Casa lui Petru, urme arheologice ale vechii asezarii, sinagoga veche. Apoi ne vom deplasa spre Muntele Tabor, muntele schimbarii la fata. Vom urca muntele cu taxi, vizitand site-ul din varful lui care aminteste de acest eveniment. Urmeaza o vizita la o fabrica de slefuit diamante, Israel fiind lidera mondiala in acest domeniu. Intoarcere la hotel. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. Nazareth, Cana, Haifa, Cesarea, Tel Aviv

Incepem vizita noastra la Nazareth, unde vizitam Biserica Bunei Vestiri, construita pe casa lui Iosif. Ne continuam drumul spre Cana Galileei, locul primei minuni savarsite de Iisus, preschimbarea apei in vin la nunta de la Cana. Ne vom deplasa apoi spre Haifa, unde vom urca pe muntele Carmel. De aici ni se deschide o panorama impresionanta asupra Golfului, asupra Templului Bahai (centrul mondial al Religiei Bahai), intrare pe doua nivele in Gradinile Bahai. Calatorim spre sud, spre Cesarea, pe malul Marii Mediterane, unde vom vizita sapaturile arheologice ale cetatii antice si medievale. Aici se afla multe vestigii arheologice, printre care si un apeduct impresionat, un teatru antic si fosta sinagoga de unde a pornit in calatorie Apostolul Pavel. Pornim spre centrul tarii, ajungem la cel mai nou, modern si scump oras al Israelului, Tel Aviv, unde vom face un tur panoramic. Cina si cazare 5 nopti in Bethleem.

Ziua 4. Ierusalim, Muzeul Israelului, Yad Vashem, Bethleem, Campia Pastorilor, Biserica Nasterii, Grota Laptelui

Pornim spre Ierusalim, unde vom incepe prin vizitarea Muzeului Ierusalimului, care mai e numit si Muzeul Cartii, un muzeu care ne da cea mai buna perspectiva asupra acestui oras sfant pentru trei religii; in acest muzeu se gasesc printre multe alte exponate interesante si manuscrisele de la Marea Moarta. Urmeaza apoi muzeul holocaustului, Yad Vashem. A doua parte a zilei o vom folosi pentru o vizita la Bethlehem. Aici vom vizita Biserica Nasterii si Campia Pastorilor, Grota Laptelui. Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 5. Ierusalim, Muntele Maslinilor, Pater Noster, Gradina Getsemani, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Poarta Leilor, Scaldatoarea Bethesda, Via Dolorosa, Biserica Sfantului Mormant

Ziua este dedicata orasului sfant, Ierusalim. Vom urca pe Muntele Maslinilor, de unde vom avea parte de o priveliste impresionanta asupra Ierusalimului; incepem vizita cu Biserica Pater Noster, construita asupra locului unde Isus i-a invatat pe ucenici rugaciunea “Tatal Nostru”. Vom vedea cetatea veche, paraul Chedron, locul scaldatorii Betesda, gradina mormintelor, Poarta de Aur, etc. Trecand pe drumul intrarii in Jerusalim vom ajunge la Gradina Getsemani, si Biserica Tuturor Natiunilor. Vizitam Biserica Mormantul Maicii Domnului, apoi Poarta Leilor/Florilor, in zidul medieval, construit de otomani. Vom vizita Scaldatoarea Bethesda, apoi urcam pe Via Dolorosa, pe care ne oprim la fiecare statie si ajungem la Biserica Sfantului Mormant. Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 6. Gradina Mormantului, Muntele Sion, Sf Petru Galicantu, Mormantul lui David, Cina cea de Taina, Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cartierul Evreiesc, Zidul Plangerii, Orasul lui David – zona arheologica si Tunelul de langa Zidul Plangerii

Ne indreptam spre locul unei controverse arheologice si religioase, Gradina Mormantului; conform Vechiului Testament, locul crucificarii a fost in afara zidurilor orasului, ceea ce starneste si astazi controverse, deoarece Biserica Sfantului Mormant, locul venerat de milioane de credinciosi, se gaseste in mijlocul orasului vechi si in incinta zidurilor. Azi vizitam Muntele Sion cu Sf Petru la Cantatul Cocosului construita peste un loc crucial din istoria patimilor lui Cristos, apoi Mormantul regelui David si Incaperea Cinei de Taina, Biserica Adormirii Maicii Domnului de pe Muntele Sion. Plimbare si timp liber in Cartierul Evreiesc. Vizitam Zidul Plangerii, cel mai sacru loc pentru credinta mozaica. Apoi, va propunem vizita Orasului Regelui David, sit arheologic care dezvaluie asezaminte din perioada cananita si israelita, si Tunelul care trece pe langa Zidul de Vest al Vechiului Templului al Regelui Solomon. Cina si Cazare in Bethleem.

Ziua 7. Hanul Samaritanului Milos, Qumran, Masada, Oaza Ein Gedi, Baie la Marea Moarta

Coboram la aproximativ 420 m sub nivelul marii, atingand astfel cel mai de jos punct de pe suprafata Pamantului. Vizitam situl arheologic de la Qumran, locul unde s-au gasit faimoasele manuscrise cu cca 70 ani in urma. Ne continuam drumul spre Masada, ruinele superbului palat al lui Irod cel Mare, ultimul bastion al evreilor zeloti; urcare cu telefericul si vizita ghidata. Vizitam o oaza minunata, patrimoniu national, Ein Gedi. Timp liber pentru baie la Marea Moarta. Cina si cazare la Bethlehem.

Ziua 8. Mic dejun la pachet. Transfer la Aeroportul din Tel Aviv. Decolare la orele 10:15, Aterizare la Cluj-Napoca la orele 13:25

Date de plecare

Tarif standard in camera dubla sau tripla (avans 30%)

Tarif Early Booking

> 28.02.2019 (avans 50%)

Tarif Early Booking

> 31.01.2019 (avans 50%)

15.10.2019

769 euro

749 euro

729 euro

Tarif Client Fidel

759 euro

739 euro

719 euro

Reducere copil<12 ani, in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 190 euro

Tariful a fost calculat la un grup minim de 35 persoane, supliment grup 25-34 persoane: 50 euro/persoana, se achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii

 

Tariful include:

 1. - bilet avion pe ruta Cluj-Tel Aviv-Cluj, conform orarului de mai sus, cu compania Wizzair, taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport

 2. - un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair!

 3. - 7 nopti cazare cu mic dejun si cina la hoteluri 3-4* (2 nopti la Nazareth sau Tiberias, 5 nopti in Bethleem)

 4. - plimbarea cu barca pe Marea Galileei, si taxele de intrare la obiectivele din program, taxiul de la Muntele Tabor, etc, Atentie! Sunt cateva exceptii (detalii la Tariful nu include)

 5. - ghid local vorbitor de lb. romana

 6. - transport local cu autocar climatizat, cf programului

Tariful nu include:

 1. - bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 25 euro; bagaj de cala de 20 kg: 100 euro (dus-intors) (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, acesta difera in functie de ruta si compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior).

 2. - urmatoarele taxe de intrare: Muzeul Ierusalimului: 10$, Orasul Regelui David: 12$, Tunelul: 12$, Hanul Samaritanului Milos: 12$; Cesarea: 12$, Oaza Ein Gedi: 9$, Situl arheologic de la Masada: 25$ (intrare si teleferic la urcare si la coborare)

 3. - bacsis pentru sofer si ghid local (taxa legala si obligatorie: 35 euro/persoana) platibili la fata locului

 4. - asigurarea medicala si de renuntare la calatorie (recomandata, mai ales in caz de renuntare la excursie-vezi conditii de renuntare in contractul cu turistul)

 5. - nu exista optiunea de locuri preferentiale in autocar

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

 

Atentie! Actul de calatorie este exclusiv pasaportul valabil minim 6 luni de la data intoarcerii
_________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL