Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 515
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  580 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 565/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 395
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2019
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 680 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 785 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Turcia

 / 

Cappadocia cu sejur in AntalyaCircuit Turcia-Cappadocia cu sejur in Antalya

Istanbul - Bosfor - Ankara - Cappadocia - Kaymakli - Goreme - Uchisar -

Konya - Sultanhani - Pamukkale - Antalya


PERIOADA: 25.05.2019 (9 nopti cazare)


Ziua 1. Zbor din Cluj-Napoca cu Turkish Airlines; decolare la orele 09:05, aterizare in Istanbul la orele 10:45. Intalnire cu ghidul si autocarul, incepem vizita metropolei Istanbul cu un tur panoramic, Porta Aureea – arcul de triumf al basileilor, numita de otomani Poarta celor 7 turnuri (exterior) – Yedikule – loc de trista amintire, pentru ca aici a fost inchis Constantin Brancoveanu si fiii sai dupa ce a fost mazilit, si multi alti razvratiti contra Imperiului Otoman; Biserica Ortodoxa Ecumenica cu Biserica Sf. Gheorghe (complexul este sediul Patriarhiei Ortodoxe Grecesti), Biserica Ortodoxa Romanesca, Sf. Mucenita Paraschiva, numita si Izvorul Tamaduirii. Cazare in zona Marelui Bazar. Vizitam Moschhea lui Suleiman Magnificul cu mormintele familiei sale, timp liber in zona Marelui Bazar.

Ziua 2. Continuam vizitarea Istanbulului cu autocarul: ne indreptam spre Palatul Dolmabahce, simbolul exagerarii si a decadentei Imperiului Otoman, construit in secolul al XVIII-lea, pe malul Bosforului. Oprire la Bazarul de Mirodenii; optional croaziera pe Bosfor, cu ocazia caruia avem prilejul sa vedem aceasta metropola desfasurata pe doua continente. Cazare si timp liber in zona Marelui Bazar. Optional seara turceasca cu cina, bauturi, muzica si spectacol.

Ziua 3. Continuam vizitarea Istanbulului cu centrul istoric (in ziua aceasta ne deplasam cu tramvaiul pe o distanta de 2-3 km) – Palatul Topkapi, simbolul puterii otomane cu bucatariile, apartamentele imperiale, Haremul si cu vedere panoramica superba asupra Bosforului (tur ghidat de cca 3-4 ore); pauza de pranz; continuam turul cu Hipodromul, Hagia Sophia, biserica construita in sec. 6 pe timpul Imparatului bizantin Iustinian, dedicata Intelepciunii; aceasta a devenit apoi moschee, iar azi e muzeu. Urmeaza Moscheea Albastra, capodopera, construita in sec 17 pe timpul Sultanului Ahmed I. Cazare si timp liber in zona Marelui Bazar.

Ziua 4. Pornim spre Ankara, capitala Turciei. (Istanbul-Ankara~450 km; Ankara-Cappadocia~280 km). Vizitam Mausoleul lui Ataturk, tatal natiunii turcesti. Ne continuam drumul. Cazare si cina zona Cappadocia, 2 nopti.

Ziua 5. Dimineata in zori, optional vizita tinutului din baloane, o experienta unica! Vizita Cappadocia, taram fascinant cu formatiuni stancoase, Valea Goreme, cu bisericutele si manastirile sapate in stanca si orasul subteran in Kaymakli, vizita Uchisar, oraselul olarilor si a caselor subterane.

Ziua 6. Ne indreptam spre vest prin tinutul Anatoliei, pe vechiul Drum al Matasii, oprire la Sultanhani, unde vizitam cel mai bine pastrat Caravansaray de pe Drumul Matasii; oprire la Konya, orasul sfant al turcilor si al dervisilor rotitori – vizitam Manastirea lui Mevlana. Cazare si cina zona Pamukkale. (traseu~630 km).

Ziua 7. Vizitam Pamukkale – terasele calcaroase cu apa termala, Baile Cleopatrei, ruinele anticului oras balnear, Hierapolis; ne indreptam spre Antalya, 3 nopti cazare si tip de masa All nclusive in zona Antalya, la hotel de 5*. (~290 km)

Ziua 8. Timp liber in Antalya pentru odihna si plaja. Tip de masa, All Inclusive.

Ziua 9. Timp liber in Antalya pentru odihna si plaja.Tip de masa, All Inclusive.

 

Ziua 10. Transfer la aeroportul din Antalya; Atentie! Intoarcere modificata datorita modificarii zilelor de zbor pe ruta Antalya-Cluj-Napoca! Decolare la orele 08:00, aterizare in Oradea la orele 10:15. Pentru turistii din Cluj-Napoca, sau din alte judete decat Bihor, transfer gratuit la Cluj.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.18 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.19 (avans 50%

25.05.2019

725 euro

710 euro

690 euro

Tarif Client Fidel

715 euro

700 euro

680 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 150 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport la grup 30-39 persoane, 35 euro, se va achita doar in caz de nevoie la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2018

 

Tariful include:

 

  • bilet de avion cu compania Turkish Airline, la dus pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul, la intors, pe ruta Antalya-Oradea, calatorim cu cursa charter Corendon 

  • transfer aeroport-hotel-aeroport; taxele de aeroport, bagaj de mana mic si bagaj de cala de 20 kg

  • 6 nopti cazare hoteluri 4*cu mic dejun bufet si 3 cine bufet (nu sunt cine la Istanbul), 3 nopti la hotelul de 5*din zona Antalya, masa va fi All Inclusive

  • transport cu autocar local modern, climatizat, cu scaune rabatabile, etc;

  • ghid de turism din partea agentiei pe tot parcursul programului; taxele de drum si de parcari

 

Tariful nu include:

 

  • intrarile la obiectivele turistice din program: Istanbul: Hagia Sofia: 60 TL, Topkapi+Haremul: 95 TL, Dolmabahce+Haremul: 100 TL; Kaymakli: 20 TL, Sultanhani Caranvanserai: 5TL, Pamukkale: 35 TL. Precizare: taxele de intrare sunt informative si se pot modifica in cursul anului (1 RON=0,75TL la momentul redactarii programului)

  • ghid local turc obligatoriu: 25 euro/persoana/circuit; croaziera pe Bosfor: 10 euro/persoana; seara turceasca la Istanbul (masa, bauturi alcoolice si nealcoolice si spectacol: 35 euro), vizita Cappadocia din balon: cca 130 euro, safari cu jeepurile in Cappadocia: 25 euro, calarit la apus de soare: 40 euro; tarifele sunt valabile la redactarea programului in 2018, tarifele se pot modifica in cursul anului in 2019.

  • optional asigurarea de renuntare la calatorie si asigurarea medicala

  • casca audioghid, bacsisurile

  • taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar_________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL